Nytt slagord og profilkampanje for Montér

Vi nordmenn er verdensmestere i å bygge og pusse opp, både ute og inne. Men uansett prosjekt, så vil vi at resultatet skal bli best mulig – at det ser bra ut og er gjort skikkelig. Da er det godt å ha byggevarespesialisten Montér med på laget!

Kunde Montér

Hva Konsept, kampanje og innhold

Bakgrunn

– Montér er en av Norges største byggevarekjeder, med ca. 140 varehus over hele landet. Og der er vi stolte over å ha de mest kunnskapsrike og hjelpsomme fagspesialistene i bransjen på jobb, sier Kari Grothe Karlsen, Brand & Marketing ansvarlig i Montér.

– Dette er viktig, for vi vet at landets mange selvbyggere ønsker seg en hjelpende hånd til sine prosjekter. Noen å spørre, drodle med og få hjelp fra, slik at resultatet blir bra og akkurat slik kunden har sett for seg. Dette er også essensen i vårt nye slagord, som vi nå lanserer: Når resultatet teller.

Oppgaven

Det er vi i Hyper som står bak den nye merkevareplattformen og det nye kommunikasjonskonseptet. Byrået har også utarbeidet ny designprofil med justert logo. Konseptet går på luften i disse dager, med blant annet reklamefilmer, radiospot-er, SoMe- og displayannonser.

– Hos Monter skal kunden møte bransjens mest kunnskapsrike og engasjerte fagfolk, som hjelper dem å lykkes med sine små og store prosjekter. Men det er ikke bare det praktiske resultatet som teller når vi bygger og pusser opp, sier strategidirektør Silje Thoresen i Hyper.

– Resultatet må også bli bra for dem vi bygger og pusser opp for – dem vi er glade i. Og uansett hvilket resultat vi er ute etter, er spesialistene hos Montér der for å hjelpe til.

Vil du vite mer?
Snakk med oss

Nina Tharaldsen

Nina Tharaldsen

Prosjektleder

Silje Thoresen

Silje Thoresen

Strategidirektør