Kort vei til jobb! Pitchkveld med mulighet for praksis hos Hyper

Er du en del av et kreatørteam eller innholdsprodusent? Og like flink som du er hyggelig? Brenner du for den gode ideen? Kom på pitchkveld hos oss på Telegrafen!

Tekst

Publisert 22. april 2022

Kort om kvelden

Mandag 2. mai kl. 15.00 inviterer vi studenter til pitchkveld hos oss på Telegrafen! For å varme opp starter vi med litt mat og øl, før vi presenterer caseoppgaven - en for kreatører og en for innholdsprodusenter. Du kan velge om du vil jobbe alene, eller i et team på max tre personer. Etter noen timer skal arbeidet presenteres og de to beste teamene i hver kategori kåres. Vinnerne får betalt internship hos Hyper i tre måneder til høsten. Dette er vår mulighet til å bli kjent med dere!

Alt du trenger å gjøre er å komme med ditt kreative hode, sammen med teampartner. Innholdsrådgivere kan velge om de vil jobbe i team eller alene. Obs! Det er maks tre personer per gruppe. Dere får noen timer til å løse casen når dere er hos oss, og vi går gjennom besvarelsene i etterkant.

Du melder deg på ved å sende navn, studieretning og om du/dere ønsker brief for kreatører eller innholdsrådgiver til vår gode kollega under her. Og du - det er helt gratis å melde seg på!