Hyper søker Head of Design

Nå søker vi en engasjert og ambisiøs leder for designavdelingen vår, som har et ønske om å være en del av et selskap i utvikling.

Tekst

Publisert 30. juni 2023

Hyper er Ahead Group Norge sitt kreative kraftsenter. Vi er et integrert kreativt miljø som forener strategisk forretningsforståelse, kreativitet og innhold i kreative konseptuniverser av verdensklasse, som bidrar til vekst og berømmelse for våre kunder.

Nå søker vi en engasjert og ambisiøs leder for designavdelingen vår, som har et ønske om å være en del av et selskap i utvikling.

Du har fortrinnsvis erfaring fra byråsiden (gjerne reklamebyrå) og et sterkt engasjement for design. Du har tidligere ledet designprosjekter og har kunnskap om arbeidsprosesser og metoder innenfor designfaget. Du er et faglig fyrtårn og en inspirasjonskilde for teamet ditt, samt en representant for Hyper sine verdier: “På”, “Med”, “Foran” og “Litt på siden”.

Du har gode lederegenskaper og evner å motivere og engasjere teamet ditt. Du er strategisk og har en forretningsorientert tilnærming, samtidig som du har et brennende ønske om å skape gode kundeopplevelser gjennom design. Du har en proaktiv og løsningsorientert holdning, og evner å jobbe godt i et dynamisk miljø.

Som Head of Design får du ansvar for å utvikle designfaget i Hyper. Du vil ha en sentral rolle i å utvikle og optimalisere arbeidsprosesser og metodeverk for å sikre kvalitet og effektivitet i leveransene, samtidig som du jobber operativt med design i det daglige.

I Hyper legger vi vekt på å blande fagfelt, metoder og kompetanse for å skape den mest helhetlige og effektive kommunikasjonen. Vi tror på å være fleksible og sette sammen team bestående av ulike fagfolk for å kunne utnytte de riktige virkemidlene til hver enkelt oppgave. Som leder av designavdelingen vil du ha en sentral rolle i å utvikle og optimalisere arbeidsprosesser og metodeverk for å sikre kvalitet og effektivitet i våre leveranser.

Du vil jobbe tett med kreatører, rådgivere, prosjektledere, innholdsrådgivere og andre designere med å utvikle kreative konseptuniverser, samtidig som du bidrar i utviklingen av vårt metodeverk, som vi kaller “Hyper-metoden”.

Du tilbyr:

 • Erfaring, kapasitet og evne til å håndtere designarbeid for nasjonale og internasjonale merkevarekunder
 • God overordnet kanalforståelse
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Meget sterk visuell formsans
 • Gode teamlederegenskaper og evne til å motivere og veilede andre
 • Høye ambisjoner for Hyper sine designleveranser og kreative posisjon
 • Evne til å håndtere en kompleks arbeidshverdag med ulike type prosjekter og leveranser gående til enhver tid.

Vi tilbyr:

 • En ambisiøst fagmiljø med skikkelig hyggelige folk
 • Mulighet til å påvirke et selskap i utvikling
 • Freshe lokaler sentralt i Oslo
 • Moderne treningsrom og garderobe💪
 • Gøye sosiale eventer med resten av Ahead-gjengen på jevnlig basis

Hyper er en del av Ahead Group som er en nordisk byrågruppering med et ledende fagmiljø innen strategi, kreativitet, innsikt og teknologi. Vi skaper verdi gjennom kommunikasjon som engasjerer. Gjennom innsikt, strategi, data, teknologi og kreativitet skaper vi merverdi for våre kunder.

Vi har en unik sammensetning av kompetanse under ett tak som gjør oss i stand til å levere helhetlige kommunikasjonsløsninger som begeistrer og skaper verdi. Du kan lese mer om byråene i Ahead her: https://www.aheadgroup.no/#byråene

Er dette deg? Send CV og søknad til anders.waage@hyper.no

Søknadsfrist 15. august 2023