Heisann!

Du kjenner oss kanskje som HyperRedink, men nå er vi ikke lenger to sammenslåtte byråer, vi har blitt ett. Og siden ett navn er bedre enn to, heter vi nå bare Hyper. Enkelt og greit.

Kort oppsummert

Vi er 54 dødsflinke og dedikerte strategiske rådgivere, kreatører, innholdsrådgivere, designere, filmfolk, fotografer, animatører, performance-rådgivere, utviklere og prosjektledere. Vi holder til i Telegrafen i Oslo sentrum. Velkommen til oss!

Mer enn oppmerksomhet

Oppmerksomhet alene er ikke nok. Vi kan ikke stole på at resultatene kommer selv om vi klarer å skaffe oss noen øyeblikks oppstandelse.

Når det er sagt; oppmerksomhet er viktig, men det er hva vi gjør med oppmerksomheten som er nøkkelen til suksess. Vi må skape tanker som setter spor, som endrer handlingsmønstre og som fører til konvertering og salg.

Og vi må kunne være sikker på at det virker.

Hyper-metoden

For å klare dette har vi smeltet sammen fagmiljøene for reklame og innholdsmarkedsføring. Det betyr at vi tenker relevans og konvertering helt fra starten av den kreative prosessen, og at vi har med oss det konseptuelle i alle deler av kundeopplevelsen. Dette er vår måte å jobbe på, vi kaller det Hyper-metoden.

Alt gjøres på kanalenes og målgruppens premisser. Folka våre tenker relevans, og vi brekker ikke om til det ugjenkjennelige bare for å tilpasse noe til et format det ikke var laget for. Da gjør vi det heller skikkelig fra starten av.

Vi overlater ingenting til tilfeldighetene, og vi stoler ikke alene på magefølelsen som sier at noe kommer til å funke. Vi skal være sikre på at vi leverer kreativitet som virker.

Det betyr at vi må utfordre oss selv og hverandre. Og det betyr også at vi kommer til å utfordre deg som kunde – akkurat som at vi forventer at du utfordrer oss.

For det er når vi utfordrer at vi utfyller hverandre – og det er da vi virkelig skaper kreativitet som virker.

Ikke nok med det...

Vi er en del av den nordiske byrågruppen Ahead Group, som i Norge består av søstrene våre Oculos, Nova Vista, RetailHouse Varejo og Elg. Sammen står vi enda sterkere og kan sømløst også levere løsninger innen CRM, martech og events.

Interessant? Ta gjerne kontakt!