Kreative studenter på pitchkveld hos Hyper

Åtte fantastiske løsninger ble resultatet da vi inviterte studenter til pitchkveld på Telegrafen. De fikk bryne seg på en holdningskampanje, vi fikk hilse på de nye hodene i bransjen.

Tekst

Publisert 04. mai 2022

På mandag hadde vi 22 flotte studenter fra Høyskolen og Fagskolen Kristiania på besøk, som fikk testet sine kreative ferdigheter gjennom caseløsning.

– Vi er fantastisk imponerte over arbeidet studentene sendte inn. Det var av høy faglig kvalitet, nå begynner den vanskelige jobben – velge ut de som når helt til topps, sier Henriette Leikanger, COO i Hyper.

Caset

Våre innholdsrådgivere og kreatører hadde snekret en utfordrende case som studentene skulle løse denne kvelden for en av våre kunder, Håndverksgruppen AS. De har opplevd rekrutteringstørke de siste årene, så målet var rett og slett å få flere unge til å velge yrkesfag, mer spesifikt fagene mur, maling og flis. Målgruppen var ungdom som skulle søke på videregående skole, altså alderen 15 til 16 år.

Hovedutfordringen for studentene er å jobbe rundt et strengt regelverk for markedsføring mot barn, og lav popularitet på yrkesfaglig opplæring.

Sjukt bra oppgave, enda mer vanskelig – men gud så gøy!
Student på casekveld.

Kort vei til jobb – og nye kollegaer

Etter en spennende kveld for studentene, og for oss, fikk vi inn en haug med gode løsningsforslag, og det er gøy å se så mange ulike tankeprosesser og synsvinkler til oppgaven. Vi gleder oss til å møte våre nye interns til høsten!