Hyper mestvinnende under årets Magnet Awards

Magnet Awards hedrer de beste arbeidene innen rekruttering og employer branding. Hyper stakk av med gull for Columbus og eget rekrutteringsstunt, sølv for Capgemini og bronse for Ecura Care.

Tekst

Publisert 22. juni 2022

Wanna TRY the other side?

Vårt eget TRY-stunt vant «Åpen klasse».

Juryens begrunnelse: «Dette caset viser hvordan en fin ide kan realiseres uten alt for store kostnader eller innsats. Herlig frekk, på grensen til eplekjekk, men likevel mottatt med smil og en liten dose beundring av «offeret». Et godt bevis på at man kan få til mye innen employer branding uten enorme budsjetter. Så lenge ideen er god som gull.»

Les mer om stuntet her.

Columbus sin hjelpetelefon for (litt) frustrerte digitale hoder

Columbus-caset vant under kategorien «Årets helhetlige employer branding».

Juryens begrunnelse: «Gjennom å hjelpe målgruppen sin med å lette på frustrasjonen over hverdagen på den kanskje firkantede arbeidsplassen sin, ønsket dette selskapet også å hjelpe seg selv. Gjennom variert bruk av flater, og strategisk utplasserte mobile kaffebarer, fikk de over 100 søkere i et hett IT-marked. Kanskje bidro de også til å gjøre hverdagen litt bedre for kandidatene også?»

Les mer om caset her.

Capgeminis trojanske kaffekopp og Ecura Care – Vi har alt, men ikke deg

Capgeminis trojanske kaffekopp – en Java for en Java, fikk sølv i samme kategori som Columbus.

Juryens begrunnelse: «Hvordan komme i kontakt med kandidater som ikke vil kontaktes? En mulighet er å spille på kandidatenes svake punkt, og sende en trojansk hest rett inn på kjøkkenet deres. Ved å gå direkte til målgruppen, snakke deres språk i deres kanaler, og spille på det de misliker aller mest: dårlig kaffe. – da får man dem i tale.»

Les mer om caset her.

Ecura Care - Vi har alt, men ikke deg

Ecura Care var en kampanje vi lagde i samarbeid med våre søsterbyråer Clay og Ocolus, og fikk bronse for «Årets kampanje ovenfor erfarne».

Juryens begrunnelse: «Bronsevinneren vekker vår nasjonale stolthet og viser frem det fineste Norge har av natur, kultur og historie. Man kunne nesten tro at det var en kampanje for Visit Norway! Dette er en flerspråklig kampanje som strekker seg fra Spania til Skandinavia. En lang «Norwegian Arm” som strekker seg over det europeiske kontinentet for å hente de beste folkene til Norge.»